並河 克彦

学校法人ISI学園 理事
専門学校 東京ビジネス外語カレッジ 校長
ハンガリーブダペスト商科大学学友(国際関係学部)
セントイシュトバン大学 客員講師
豊島区国際アート・カルチャー特命大使

志を持ったプロフェッショナルに!

専門学校 東京ビジネス外語カレッジは池袋への移転3年目を迎え、2016年4月には欧・米・アジアの各地域17カ国から新入生が入学し、ますます国際色豊かなキャンパスとなっております。

この国際的な環境下、ビジネスカレッジで学ぶことは多岐にわたり、それぞれの目的に応じて4つのコースから成り立っています。共通していることは、実践的な知恵や知識に加え、自らを律して、国際社会で貢献できる志を持ったプロフェッショナルになっていただくことを目指しています。

この志をそれぞれ一人ひとりの皆さんのキャリア構築と一体化させて未来を切り開いていく場がTBLです。 それを全力で支えることが我々教職員全員の誇りであり、コミットメントです。

It is a great honor for Tokyo Business and Language College(TBL) to welcome new students from 17 countries – European, American and Asian Regions on April 2016 to reflect our third year in Ikebukuro Tokyo which is one of the most globalized cities in Japan. We are enjoying this internationalized campus more than ever.

Under such a globalized environment, TBL provides diversity in the curriculum and four different program courses based on each student’s career development.

The most important common expectation is to learn not only practical knowledge and wisdom but also “Kokoro-zashi” – which is the strong willingness that allows you to manage yourself, contribute to global society and be a professional.

TBL is the best place to enhance your “Kokoro-zashi” for your career development and future value in your life. We, all members of TBL are proud to support it and promise to do it with full energy. Be professional with “Kokoro-zashi” for the value in your life.